Bug 85845 - Installer is not able to load pcmcia + networking modules
Installer is not able to load pcmcia + networking modules
Status: CLOSED NOTABUG
Product: Red Hat Public Beta
Classification: Retired
Component: anaconda (Show other bugs)
phoebe
i386 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Michael Fulbright
Mike McLean
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2003-03-09 00:54 EST by Mike Sowka
Modified: 2007-04-18 12:51 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2003-03-09 18:42:25 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Mike Sowka 2003-03-09 00:54:50 EST
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.3b) Gecko/20030212
Phoenix/0.5

Description of problem:
Similar thing happened on Phoebe1 and was FIXED on Phoebe2!

yenta_socket and 3c589_cs are ?not found? on the driver disks.

Here is my lspci if that helps:
00:00.0 Host bridge: Intel Corp. 440BX/ZX/DX - 82443BX/ZX/DX Host bridge (AGP
disabled) (rev 03)
00:02.0 CardBus bridge: Toshiba America Info Systems ToPIC97 (rev 05)
00:02.1 CardBus bridge: Toshiba America Info Systems ToPIC97 (rev 05)
00:04.0 VGA compatible controller: Trident Microsystems Cyber 9525 (rev 49)
00:05.0 Bridge: Intel Corp. 82371AB/EB/MB PIIX4 ISA (rev 02)
00:05.1 IDE interface: Intel Corp. 82371AB/EB/MB PIIX4 IDE (rev 01)
00:05.2 USB Controller: Intel Corp. 82371AB/EB/MB PIIX4 USB (rev 01)
00:05.3 Bridge: Intel Corp. 82371AB/EB/MB PIIX4 ACPI (rev 02)
00:07.0 Communication controller: Lucent Microelectronics 56k WinModem (rev 01)
00:0a.0 Communication controller: Toshiba America Info Systems FIR Port (rev
23)00:0c.0 Multimedia audio controller: ESS Technology ES1978 Maestro 2E (rev 10)


Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1. start install with bootdisk.img
2. insert pcmciadd.img/drvnet.img after choosing NFS image install
3. drivers not found... 
    

Actual Results:  After probing the modules are not found.

Additional info:
Comment 1 Mike Sowka 2003-03-09 18:41:41 EST
Oooops! Sorry... it seems that I got the isos from a falsly advertised 8.0.94
mirror (redhat.newaol.com), and the isos are actually 9.0.82.
Therefore, no wonder I get the same problem as in Phoebe 1 !!! :)
Sorry

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.