Bug 858518 - Viewing bugs from the milestone breakdown uses wrong search term
Viewing bugs from the milestone breakdown uses wrong search term
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Product: Bugzilla
Classification: Community
Component: Bugzilla General (Show other bugs)
4.2
Unspecified Unspecified
unspecified Severity unspecified (vote)
: ---
: ---
Assigned To: Matt Tyson
tools-bugs
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2012-09-18 21:46 EDT by Nick Coghlan
Modified: 2013-06-23 23:20 EDT (History)
2 users (show)

See Also:
Fixed In Version: 4.2.4-7
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2012-12-06 19:43:52 EST
Type: Bug
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Nick Coghlan 2012-09-18 21:46:45 EDT
Description of problem:

Incorrect "View" links in the Milestones table in the Components/Versions tab of the product browser

How reproducible:

Always

Steps to Reproduce:
1. Go to https://bugzilla.redhat.com/page.cgi?id=browse.html&product=Beaker&bug_status=open&tab=components
2. Follow or hover over any of the "View" links in the milestone table
  
Actual results:

Search link uses "target_release" (which returns no results)

Expected results:

Search link uses "target_milestone" (which returns expected results)

Additional info:

Possibly related to BZ#694053 (which I *think* is saying that this feature doesn't currently have an automated test)
Comment 1 Nick Coghlan 2012-09-19 02:17:02 EDT
OK, it's specifically only the "View" links in the last column that have this problem. The milestone numbers in the first column use the correct search term.
Comment 2 Matt Tyson 2012-11-05 22:37:05 EST
I've updated the view link to use target_milestone instead of target_release.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.