Bug 859988 - Due to failure in setting AdUserPassword, users will not be able to login to RHEV-M using a user from LDAP domain
Due to failure in setting AdUserPassword, users will not be able to login to ...
Status: CLOSED NOTABUG
Product: Red Hat Enterprise Virtualization Manager
Classification: Red Hat
Component: ovirt-engine-config (Show other bugs)
3.1.0
Unspecified Unspecified
unspecified Severity urgent
: ---
: ---
Assigned To: Yair Zaslavsky
Pavel Stehlik
infra
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2012-09-24 10:50 EDT by Yair Zaslavsky
Modified: 2016-02-10 14:18 EST (History)
5 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2012-09-24 11:06:11 EDT
Type: Bug
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: Infra
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Yair Zaslavsky 2012-09-24 10:50:04 EDT
Description of problem:

I am checking si18.1 build and I see that although engine-manage-domains reports that a domain was added successfuly, if I perform
select * from vdc_options where option_name = 'AdUserPassword' I am getting a blank password, and not a password in the composite format (domain1:value1,domain2:value2,.....)
As a result of this , I cannot use this user to perform login to RHEV-M



Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:


Steps to Reproduce:
1.
2.
3.
  
Actual results:


Expected results:


Additional info:
Comment 1 Yair Zaslavsky 2012-09-24 11:06:11 EDT
Sorry, incorrect scenario.
I forgot -addPermissions.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.