Bug 86063 - NFS mounting problem using Netapp Filer
NFS mounting problem using Netapp Filer
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: nfs-server (Show other bugs)
6.2
i386 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Michael K. Johnson
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2003-03-13 08:36 EST by Chakravarthi V S
Modified: 2008-05-01 11:38 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2003-03-13 09:13:29 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Chakravarthi V S 2003-03-13 08:36:42 EST
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1)

Description of problem:
HI,

I have linux client installed with Redhat 6.2 with 2.2.14-6.1.1 kernel, and i 
have NIS configured, I use automounter to mount the home directories from the 
filer. The disk access over the network is very slow, and it always gives NFS 
server not responding error. 

Is there any solution for this???


Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1.log in
2. do disk operations
3. machine either hangs or very slow
    

Additional info:
Comment 1 Michael K. Johnson 2003-03-13 09:13:29 EST
We're seeing no such problems with recent releases; we have
various models of filers for testing.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.