Bug 860867 - authconfig showing question marks instead of Spanish characters tested in a Virtual machine
authconfig showing question marks instead of Spanish characters tested in a V...
Status: CLOSED CANTFIX
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: authconfig (Show other bugs)
18
Unspecified Linux
unspecified Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Tomas Mraz
Fedora Extras Quality Assurance
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2012-09-26 19:55 EDT by Gladys Guerrero
Modified: 2012-12-05 10:48 EST (History)
3 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2012-12-05 10:48:01 EST
Type: Bug
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Gladys Guerrero 2012-09-26 19:55:23 EDT
Description of problem:


Version-Release number of selected component (if applicable): Fedora 18 


How reproducible:


Steps to Reproduce:
1.Run LANG=es-ES.UTF-8
2.Check translation on terminal

  
Actual results: Question marks are replacing Spanish accents and characters
Example: 

'Requiere por lo menos un d??gito en una contrase??a.'

Instead of

'Requiere por lo menos un dígito en una contraseña.'

Expected results: Spanish characters and accents should be shown correctly


Additional info: The text shows the appropriate accents and characters at https://www.transifex.com/projects/p/authconfig/language/es/
Comment 1 Tomas Mraz 2012-11-01 14:23:36 EDT
Can you please describe your system in more detail - particularly - is it a fresh install of F18, what is your display manager, what is the terminal application you use?
Comment 2 Tomas Mraz 2012-12-05 10:48:01 EST
I suppose the terminal was running with wrong - non UTF-8 locale.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.