Bug 862237 - Wrong colors when installing via a serial console
Wrong colors when installing via a serial console
Product: Red Hat Enterprise Linux 6
Classification: Red Hat
Component: ovirt-node (Show other bugs)
Unspecified Unspecified
unspecified Severity unspecified
: rc
: ---
Assigned To: Joey Boggs
Virtualization Bugs
Depends On:
  Show dependency treegraph
Reported: 2012-10-02 07:53 EDT by Fabian Deutsch
Modified: 2012-10-11 06:37 EDT (History)
9 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Last Closed: 2012-10-08 08:57:15 EDT
Type: Bug
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Attachments (Terms of Use)
Screenshot of wrong colors during installation (27.04 KB, image/png)
2012-10-02 07:53 EDT, Fabian Deutsch
no flags Details

  None (edit)
Description Fabian Deutsch 2012-10-02 07:53:43 EDT
Created attachment 620257 [details]
Screenshot of wrong colors during installation

Description of problem:
A differet color palette is used when RHEV-H is installed via a serial console (seen on the serial console of a VM, added console=ttyS0)

Version-Release number of selected component (if applicable):
recent build

How reproducible:

Steps to Reproduce:
1. Boot iso in vm
2. Add cmdline arg console=ttyS0 and boot
3. switch to serial console
Actual results:
Pinkish header, ...

Expected results:
Red header, ...

Additional info:
Comment 1 Fabian Deutsch 2012-10-02 08:02:06 EDT
The TUI (o-c-setup) is just black and white.
Comment 7 Mike Burns 2012-10-08 08:57:15 EDT
Since real serial consoles are mostly black and white only, serial console in a vm matching is fine.  

Closing this WONTFIX since we already match existing serial console and nothing is actually broken.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.