Bug 86294 - "edit this query" doesn't work after selecting a preset query
Summary: "edit this query" doesn't work after selecting a preset query
Keywords:
Status: CLOSED WORKSFORME
Alias: None
Product: Bugzilla
Classification: Community
Component: Bugzilla General
Version: 2.17
Hardware: All
OS: Linux
medium
medium vote
Target Milestone: ---
Assignee: David Lawrence
QA Contact: David Lawrence
URL:
Whiteboard:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2003-03-19 03:05 UTC by Roland McGrath
Modified: 2007-04-18 16:52 UTC (History)
0 users

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2003-03-27 21:28:14 UTC


Attachments (Terms of Use)

Description Roland McGrath 2003-03-19 03:05:11 UTC
Description of problem:

After selecting a preset query, "edit this query" leads to a blank form,
not one with the preset query's details filled in.

Version-Release number of selected component (if applicable):

The little black line says 2.17.1.

How reproducible:

100%

Steps to Reproduce:
1. Have stored a preset query before.
2. Click on one of your "Preset Queries" footer links.
3. Click on "Edit this query".
    
Actual results:

Empty query form.

Expected results:

Prefilled query form matching the preset query.

Additional info:

This makes me sad.  I want bugzilla to make me happy.

Comment 1 Mike McLean 2003-03-27 01:21:12 UTC
I think this might be a dup of bug#86130

Comment 2 Roland McGrath 2003-03-27 21:28:14 UTC
That (86130) might have been the failure mode, I don't recall.
However, the problem no longer happens for me.  It now works right.


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.