Bug 86317 - Can't cut/paste a long line
Summary: Can't cut/paste a long line
Keywords:
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Alias: None
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: vte
Version: 9
Hardware: All
OS: Linux
medium
medium
Target Milestone: ---
Assignee: Ray Strode [halfline]
QA Contact:
URL:
Whiteboard:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2003-03-19 18:16 UTC by hjl
Modified: 2007-04-18 16:52 UTC (History)
0 users

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2004-11-05 03:00:48 UTC


Attachments (Terms of Use)

Description hjl 2003-03-19 18:16:19 UTC
When I tried to cut/paste a long line during the glibc build:

gcc dl-deps.c -c -std=gnu99 -DGLIBC_2_2_COMPATIABLE -O3 -Wall -Winline -
Wstrict-prototypes -Wwrite-strings -freorder-blocks -fstrict-aliasing -g -
pipe      -I../include -I. -I/export/build/gnu/glibc/build-ia64-linux/elf -
I.. -I../libio  -I/export/build/gnu/glibc/build-ia64-linux -
I../sysdeps/ia64/elf -I../linuxthreads/sysdeps/unix/sysv/linux/ia64 -
I../linuxthreads/sysdeps/unix/sysv/linux -I../linuxthreads/sysdeps/pthread -
I../sysdeps/pthread -I../linuxthreads/sysdeps/unix/sysv -
I../linuxthreads/sysdeps/unix -I../linuxthreads/sysdeps/ia64 -
I../sysdeps/unix/sysv/linux/ia64 -I../sysdeps/unix/sysv/linux -
I../sysdeps/gnu -I../sysdeps/unix/common -I../sysdeps/unix/mman -
I../sysdeps/unix/inet -I../sysdeps/unix/sysv -I../sysdeps/unix/ia64 -
I../sysdeps/unix -I../sysdeps/posix -I../sysdeps/ia64/fpu -I../sysdeps/ia64 -
I../sysdeps/wordsize-64 -I../sysdeps/ieee754/ldbl-96 -I../sysdeps/ieee754/dbl-
64 -I../sysdeps/ieee754/flt-32 -I../sysdeps/ieee754 -I../sysdeps/generic/elf -
I../sysdeps/generic  -I /lib/modules/2.4.18-e.25-32bit/build/include -
D_LIBC_REENTRANT -include ../include/libc-symbols.h       -
D_ASM_IA64_CURRENT_H -o /export/build/gnu/glibc/build-ia64-linux/elf/dl-deps.o

it broke it into 2 lines at the shell prompt. The same thing works fine in
xterm and konsole.

Comment 1 Ray Strode [halfline] 2004-11-05 03:00:48 UTC
I can't reproduce this bug with recent versions of vte.  I'm going to
close the bug, but if you encounter problems feel free to reopen.


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.