Bug 8722 - network reload, but should restart
network reload, but should restart
Status: CLOSED WONTFIX
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: linuxconf (Show other bugs)
6.2
i386 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Nalin Dahyabhai
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2000-01-21 12:54 EST by Tim Waugh
Modified: 2008-05-01 11:37 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2006-02-21 13:47:36 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Tim Waugh 2000-01-21 12:54:10 EST
With text install I only got asked my hostname.  After rebooting my new
installation and typing netconf, I set eth0 to DHCP (from manual with empty
fields).  Activating that change causes a network reload, but that doesn't
start pump.  It should _restart_ network instead.
Comment 1 Tim Waugh 2000-01-22 06:03:59 EST
The same problem occurs even if not using DHCP.  Starting with no network
configured (I didn't get the opportunity since I have an ISA card, but that's
another bug report), and then filling in the details in linuxconf, it just does
a network reload, despite the fact that the network hasn't even been started
yet.

<rant>
Do our users have to reboot as often as Windows users?
</rant>
Comment 2 Brent Fox 2002-06-05 12:24:21 EDT
Closing because we don't ship linuxconf anymore
Comment 3 Red Hat Bugzilla 2006-02-21 13:47:36 EST
Changed to 'CLOSED' state since 'RESOLVED' has been deprecated.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.