Bug 87435 - neat failed when "apply" pressed after change.
neat failed when "apply" pressed after change.
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Product: Red Hat Enterprise Linux 2.1
Classification: Red Hat
Component: redhat-config-network (Show other bugs)
2.1
i686 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Harald Hoyer
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2003-03-26 16:45 EST by Evan Wells
Modified: 2007-11-30 17:06 EST (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2003-10-03 10:47:07 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)
output from debug screen (1.20 KB, text/plain)
2003-03-26 16:47 EST, Evan Wells
no flags Details
output from debug screen (1.20 KB, text/plain)
2003-03-26 16:49 EST, Evan Wells
no flags Details
/etc/modules.conf (255 bytes, text/plain)
2003-03-27 09:47 EST, Evan Wells
no flags Details
the information you requested (255 bytes, text/plain)
2003-04-07 18:55 EDT, Evan Wells
no flags Details

  None (edit)
Description Evan Wells 2003-03-26 16:45:22 EST
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 5.5; Windows NT 5.0; YComp 5.0.2.4)

Description of problem:
After making a change to the ip address, and either pressing the "apply" 
or "OK" button with save, a debug window appears with code related to the 
error. This also occurs without making any changes. See attachement for output.

Version-Release number of selected component (if applicable):
redhat-config-network-0.9.10-2.1.src.rpm

How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1.neat
2. press apply
3.
    

Actual Results:  debug screen appears

Expected Results:  neat should have terminated normally

Additional info:

HW: ibm x440, 
changes are not saved
network is functioning
Comment 1 Evan Wells 2003-03-26 16:47:57 EST
Created attachment 90734 [details]
output from debug screen
Comment 2 Evan Wells 2003-03-26 16:49:03 EST
Created attachment 90735 [details]
output from debug screen
Comment 3 Harald Hoyer 2003-03-27 05:25:20 EST
please attach /etc/modules.conf
Comment 4 Evan Wells 2003-03-27 09:47:37 EST
Created attachment 90745 [details]
/etc/modules.conf
Comment 5 Evan Wells 2003-04-07 18:55:59 EDT
Created attachment 90983 [details]
the information you requested
Comment 6 Harald Hoyer 2003-04-14 09:07:02 EDT
can you please try the redhat-config-network-1.0.4-0.AS21.1.i386.rpm erratum
that was released?
Comment 7 Suzanne Hillman 2003-10-03 10:47:07 EDT
As it has been almost 6 months since a solution was proposed and asked to be
tested, I'm closing this bug. If it is not resolved, please reopen.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.