Bug 87591 - incorrect defaults for Engineering and Scientific group
incorrect defaults for Engineering and Scientific group
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: comps (Show other bugs)
9
All Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Bill Nottingham
Brock Organ
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2003-03-29 09:53 EST by Chris Ricker
Modified: 2014-03-16 22:35 EDT (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2004-09-30 17:34:38 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Chris Ricker 2003-03-29 09:53:19 EST
During install, in the Engineering and Scientific group, blas and lapack are
required (meaning that if I select that group, I cannot deselect them for
installation). They should instead be default (meaning they're selected
automatically, but I can deselect them by hitting details and then deselecting them)

I want Engineering and Scientific, but I want it for gnuplot, pvm, and units. I
DONT want blas or lapack
Comment 1 Chris Ricker 2003-03-29 11:30:21 EST
And even though lapack is being marked as a required rpm, it doesn't actually
get installed....
Comment 2 Bill Nottingham 2004-09-30 17:34:38 EDT
This is better with current releases, I believe.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.