Bug 877429 - Occasional launches of transient domain give error: libvir: QEMU Driver error : Domain not found: no domain with matching uuid [...]
Summary: Occasional launches of transient domain give error: libvir: QEMU Driver error...
Keywords:
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Alias: None
Product: Virtualization Tools
Classification: Community
Component: libvirt
Version: unspecified
Hardware: Unspecified
OS: Unspecified
unspecified
unspecified
Target Milestone: ---
Assignee: Libvirt Maintainers
QA Contact:
URL:
Whiteboard:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2012-11-16 14:06 UTC by Richard W.M. Jones
Modified: 2016-03-23 23:15 UTC (History)
2 users (show)

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2016-03-23 23:15:14 UTC


Attachments (Terms of Use)
test-parallel.c (6.90 KB, text/x-csrc)
2012-11-16 14:06 UTC, Richard W.M. Jones
no flags Details

Description Richard W.M. Jones 2012-11-16 14:06:28 UTC
Created attachment 646332 [details]
test-parallel.c

Description of problem:

See the attached test script.  Occasionally threads fail with
errors like:

libvir: QEMU Driver error : Domain not found: no domain with matching uuid 'f1f0f410-e3a6-4aaa-b9e8-64f0a86f29db'

Although most of the time domain launch works fine.

Version-Release number of selected component (if applicable):

libvirt-0.10.2.1-2.fc18.x86_64

How reproducible:

Rare, but easy to reproduce using the attached script
if you run it for long enough.

Steps to Reproduce:
1. Run attached script.

Comment 1 Cole Robinson 2016-03-23 23:15:14 UTC
Example script doesn't run anymore, the referenced appliance URL doesn't exist. Given the age I assume this is fixed, but Rich please reopen if I'm wrong


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.