Bug 87787 - Power off doesn't work anymore
Power off doesn't work anymore
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: usermode (Show other bugs)
9
athlon Linux
medium Severity low
: ---
: ---
Assigned To: Jindrich Novy
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2003-04-02 09:45 EST by Airbete
Modified: 2013-07-02 18:58 EDT (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2004-10-08 02:41:10 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Airbete 2003-04-02 09:45:52 EST
Description of problem:  
Shutdown doesn't turn off the computer.  
  
Version-Release number of selected component (if applicable):  
usermode-1.63-2 
  
How reproducible:  
Every time  
  
Steps to Reproduce:  
1. > poweroff  
      
Actual results:  
After the kernel has written "Power down" on the screen nothing happens.  
  
Expected results:  
The computer should turn off. I have to do it manually.  
  
Additional info:  
Important: poweroff was working correctly on that machine with RedHat 6.2, RedHat 7.x and  
RedHat 8.0.
Comment 1 Jindrich Novy 2004-10-07 12:38:14 EDT
What machine do you have? Have you tried to use poweroff with some
newer version of usermode?
Comment 2 Airbete 2004-10-07 12:46:39 EDT
It's been 1 1/2 year since I posted this bug! I upgraded the OS 2
times in the meantime. I don't have this bug anymore (currently on FC2).

AB.
Comment 3 Jindrich Novy 2004-10-08 02:41:10 EDT
AB, sorry for the 1.5 year of time. I was reassigned recently to
usermode package, so reply times should be much shorter now for new bugs.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.