Bug 8783 - Total system lockups when loading any sound module for compaq proliant 800
Total system lockups when loading any sound module for compaq proliant 800
Status: CLOSED WONTFIX
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: kernel (Show other bugs)
6.1
i386 Linux
medium Severity high
: ---
: ---
Assigned To: Michael K. Johnson
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2000-01-23 21:44 EST by Colin Faber
Modified: 2008-05-01 11:37 EDT (History)
2 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2000-01-24 12:17:32 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Colin Faber 2000-01-23 21:44:34 EST
When attempting to load any sound module (for any card) the compaq proliant
 800 totally locks up with no reported error messages except for the 'dead
console'  I've already tired 6 differnt sound cards with no luck what so
ever. Same problem everytime.
Comment 1 Bill Nottingham 2000-01-24 00:14:59 EST
Does it do the same if modules are loaded from the command line?
Comment 2 Bill Nottingham 2000-01-24 12:17:59 EST
If you kill klogd and do 'dmesg -n8' (to turn console logging
up), do you get any error messages at all?
Comment 3 Bill Nottingham 2000-08-07 23:20:28 EDT
closed, lack of input.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.