Bug 88050 - Devlabel locks machine hard.
Devlabel locks machine hard.
Status: CLOSED WONTFIX
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: kernel (Show other bugs)
9
i386 Linux
medium Severity high
: ---
: ---
Assigned To: Arjan van de Ven
Brian Brock
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2003-04-04 16:43 EST by Pete Toscano
Modified: 2007-04-18 12:52 EDT (History)
2 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2004-09-30 11:40:45 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)
Stack trace (2.51 KB, text/plain)
2003-04-04 19:50 EST, Pete Toscano
no flags Details

  None (edit)
Description Pete Toscano 2003-04-04 16:43:47 EST
Description of problem:
I was trying to use devlabel to make a link for my Sony Clie.  I used "devlabel
-s /dev/pilot -d /dev/ttyUSB0".  Locked the machine hard.

Version-Release number of selected component (if applicable):
devlabel-0.26.08-3
glibc-2.3.2-11.9
kernel-smp-2.4.20-8

How reproducible:
devlabel -s /dev/pilot -d /dev/ttyUSB0

Steps to Reproduce:
1. devlabel -s /dev/pilot -d /dev/ttyUSB0
2.
3.
    
Actual results:
Machine's locked hard.  Stack trace printed to console.

Expected results:
I don't know.  Never got devlabel working.

Additional info:
SMP machine.
Comment 1 Bill Nottingham 2003-04-04 16:47:17 EST
Please post said stack trace.
Comment 2 Pete Toscano 2003-04-04 19:50:26 EST
Created attachment 90918 [details]
Stack trace

Attached is the stack trace.  (Is there any easier way to get the trace beyond
connecting a serial console and redirecting kern.* to /dev/ttyS0?)
Comment 3 Arjan van de Ven 2003-04-05 08:26:40 EST
thanks for the trace.
question: do you have a usb-storage device in use?
If so, I've fixed a bug in that last week which mostly matches with your backtrace
Comment 4 Arjan van de Ven 2003-04-05 12:42:12 EST
never mind; from looking at the USB serial code it looks like it has the same bug ;(
Comment 6 Greg Kroah-Hartman 2003-04-07 11:53:08 EDT
Yes, it's a usb-serial bug.  I'll look into fixing this.

However, devlabel isn't for usb-serial devices, it will not work with them.
devlabel is only for usb-storage devices.
Comment 7 Bugzilla owner 2004-09-30 11:40:45 EDT
Thanks for the bug report. However, Red Hat no longer maintains this version of
the product. Please upgrade to the latest version and open a new bug if the problem
persists.

The Fedora Legacy project (http://fedoralegacy.org/) maintains some older releases, 
and if you believe this bug is interesting to them, please report the problem in
the bug tracker at: http://bugzilla.fedora.us/

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.