Bug 882650 - CDROM payload with sysprep enabled isn't working
Summary: CDROM payload with sysprep enabled isn't working
Keywords:
Status: CLOSED WORKSFORME
Alias: None
Product: Red Hat Enterprise Virtualization Manager
Classification: Red Hat
Component: ovirt-engine
Version: 3.1.0
Hardware: Unspecified
OS: Unspecified
unspecified
unspecified
Target Milestone: ---
: ---
Assignee: Shahar Havivi
QA Contact:
URL:
Whiteboard: virt
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2012-12-02 13:35 UTC by Oved Ourfali
Modified: 2012-12-03 15:16 UTC (History)
7 users (show)

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2012-12-03 15:16:56 UTC
oVirt Team: ---
Target Upstream Version:


Attachments (Terms of Use)

Description Oved Ourfali 2012-12-02 13:35:31 UTC
Description of problem:
Having a cdrom payload and trying to run the VM with sysprep,
the VM is running but only with the cdrom (we probably swallow an error)

Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1. Create a new Windows VM with CDROM payload (via REST)
2. Run the VM with RunOnce, enabling sysprep
  
Actual results:
The VM is running but only with the cdrom

Expected results:
The VM should expose both the CDROM Payload and the sysprep floppy

Comment 1 Shahar Havivi 2012-12-03 15:16:56 UTC
After several checks attaching CDROM and sysprep works fine,
Closing the bug


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.