Bug 88551 - (SMP)Second CPU not recognized on Proliant1600 PII-350
(SMP)Second CPU not recognized on Proliant1600 PII-350
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: kernel (Show other bugs)
8.0
i686 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Arjan van de Ven
Brian Brock
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2003-04-10 16:29 EDT by Robert Dick
Modified: 2007-04-18 12:52 EDT (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2004-01-05 14:49:31 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Robert Dick 2003-04-10 16:29:17 EDT
Description of problem:  RH8 loads fine on my twin-CPU Proliant 1600 (2 x
PII-350) and SMP kernel is installed along with standard kernel.  Boot the SMP
kernel and a message is displayed indicating "not an SMP motherboard".  No
difference at all even with newer kernel.  I suspect this is not a "bug" per se
but a Compaq problem.  The CPU is recognized on POST.  Machine has latest BIOS
installed.


Version-Release number of selected component (if applicable):
8.0

How reproducible:  Reload and retry.


Steps to Reproduce:
1.
2.
3.
    
Actual results:


Expected results:


Additional info:
Comment 1 Alan Cox 2003-06-09 09:57:06 EDT
Make sure the Proliant is set for standard SMP. This varies by system, newer
ones just are older ones may require you select "INTEL MP1.1"  "MP1.1" or
"UNIXWARE" in the various BIOS SMP or  Operating System settings.

Does that fix it ?
Comment 2 Dave Jones 2004-01-05 14:49:31 EST
end of life, and needinfo > 6 months

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.