Bug 886249 - When Cloning a bug, 'Depends On' and 'Blocks' fields are left empty.
Summary: When Cloning a bug, 'Depends On' and 'Blocks' fields are left empty.
Keywords:
Status: CLOSED WORKSFORME
Alias: None
Product: Bugzilla
Classification: Community
Component: Creating/Changing Bugs
Version: 4.2
Hardware: Unspecified
OS: Unspecified
high
high vote
Target Milestone: ---
Assignee: PnT DevOps Devs
QA Contact: tools-bugs
URL:
Whiteboard:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2012-12-11 21:25 UTC by Chris Pelland
Modified: 2013-06-24 01:45 UTC (History)
0 users

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2013-01-24 03:30:44 UTC


Attachments (Terms of Use)

Description Chris Pelland 2012-12-11 21:25:55 UTC
When using the 'Clone this bug' feature, Bugzilla doesn't seem to
be adding the following information (it was but not anymore):

On the newly cloned bug - The original bug number should listed in the 'Depends On' field.

One the origianl bug - The cloned bug number should be listed in the 'Blocks'
field.

We have seen this in several bugs over the last week (around 05-Dec).  We have not seen this previously. 

Thanks,
Chris

Comment 1 Simon Green 2013-01-08 01:53:27 UTC
Can you reproduce this error now? I've tried on the staging server, and it is working as expected.

Comment 2 Simon Green 2013-01-24 03:30:44 UTC
(In reply to comment #1)
> Can you reproduce this error now? I've tried on the staging server, and it
> is working as expected.

Closing as it seems to work for. QE have also confirmed this.


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.