Bug 886451 - The display of outage notifications are not correct on sign in page when there are more than 1 outage notification.
Summary: The display of outage notifications are not correct on sign in page when ther...
Keywords:
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Alias: None
Product: OKD
Classification: Red Hat
Component: Website
Version: 2.x
Hardware: Unspecified
OS: Unspecified
medium
medium
Target Milestone: ---
: ---
Assignee: Fabiano Franz
QA Contact: libra bugs
URL:
Whiteboard:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2012-12-12 10:28 UTC by Yujie Zhang
Modified: 2015-05-15 01:16 UTC (History)
2 users (show)

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2012-12-19 19:27:28 UTC
Target Upstream Version:


Attachments (Terms of Use)
screenshot of outage notification (112.58 KB, image/png)
2012-12-12 10:30 UTC, Yujie Zhang
no flags Details

Description Yujie Zhang 2012-12-12 10:28:47 UTC
Description of problem:

I created 3 outage notification on my instance, and I checked the sign page, found that the display of the second and third outage notification are not correct.Details you can see my screenshot. The content of the second and third outage notification are like this:

testitle5756 —(7minutesago)                                                     
{{description}} —({{timestamp}})   

Version-Release number of selected component (if applicable):

devenv_2591

How reproducible:always


Steps to Reproduce:
1.Go to instance and create 3 outage issues.
2.Check the sign in page.
3.
  
Actual results:

The display of outage notification is not correct on sign in page when there are more than 1 outage issue.

Expected results:

The display of outage notification should be correct on sign in page when there are more than 1 outage issue.

Additional info:

Comment 1 Yujie Zhang 2012-12-12 10:30:03 UTC
Created attachment 662250 [details]
screenshot of outage notification

Comment 2 Fabiano Franz 2012-12-12 20:35:28 UTC
Fixed, pull request:
https://github.com/openshift/li/pull/716

Comment 3 Yujie Zhang 2012-12-13 03:23:25 UTC
(In reply to comment #2)
Tested this issue on devenv_2596 today, the display of outage notifications are correct now when there are more than 1 outage notifications.


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.