Bug 88649 - cookies not working only on your site
Summary: cookies not working only on your site
Status: CLOSED NOTABUG
Alias: None
Product: Red Hat Network
Classification: Red Hat
Component: RHN/Web Site   
(Show other bugs)
Version: RHN Stable
Hardware: All
OS: Linux
medium
medium
Target Milestone: ---
Assignee: Bret McMillan
QA Contact: Red Hat Satellite QA List
URL: https://rhn.redhat.com/network/errata...
Whiteboard:
Keywords:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2003-04-11 18:12 UTC by bruce
Modified: 2007-04-18 16:52 UTC (History)
1 user (show)

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2005-09-23 20:58:52 UTC
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

Description bruce 2003-04-11 18:12:39 UTC
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1)

Description of problem:
It says I have no cookies enabled I have it enabled and  I even set it to 
allow all cookies??

Still not working!!!!

Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1It says I have no cookies enabled I have it enabled and  I even set it to 
allow all cookies??

Still not working!!!!

Actual Results:  It says I have no cookies enabled I have it enabled and  I 
even set it to allow all cookies??

Still not working!!!!

Expected Results:  would like to aaccess the site

Additional info:

Comment 1 Chip Turner 2003-04-16 13:40:50 UTC
can you confirm that the time, date, and timezone on your computer is correct? 
that is a common cause of cookie issues.  

Comment 2 Todd Warner 2005-09-23 20:58:52 UTC
No response in 2 years. Closing.


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.