Bug 88724 - lpr does not print to remote Hawking lpd print server in RH9
lpr does not print to remote Hawking lpd print server in RH9
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: lpr (Show other bugs)
All Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Bernhard Rosenkraenzer
Depends On:
  Show dependency treegraph
Reported: 2003-04-12 12:49 EDT by Bruce Garlock
Modified: 2007-04-18 12:53 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Last Closed: 2003-04-13 08:43:55 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Bruce Garlock 2003-04-12 12:49:07 EDT
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows; U; WinNT4.0; en-US; rv:1.3) Gecko/20030312

Description of problem:
I am unable to send print jobs to a Hawking lpd print server on the network
using RH 9.  Things work fine under RH 8.  The printer is an HP 4, hooked up to
a Hawking print server, that has an LPD service.

Version-Release number of selected component (if applicable):

How reproducible:

Steps to Reproduce:
1. lpr -Pprinter file

Actual Results:  Data light blinks, then stops.  No print jobs are printed

Expected Results:  Print the file

Additional info:

Everything works fine to the same prin server/printer on a RH 8 machine.
Comment 1 Bruce Garlock 2003-04-13 08:43:55 EDT
User error: I deleted the fonts in /usr/share/fonts/default/Type1 while
troubleshooting font related problems for OpenOffice.  Once I re-installed the
urw-fonts package, printing worked fine.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.