Bug 8893 - lpr-0.50-1.i386.rpm seems broken
lpr-0.50-1.i386.rpm seems broken
Product: Red Hat Raw Hide
Classification: Retired
Component: lpr (Show other bugs)
i386 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Bernhard Rosenkraenzer
Depends On:
  Show dependency treegraph
Reported: 2000-01-26 08:45 EST by dunwoody
Modified: 2008-05-01 11:37 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Last Closed: 2000-01-26 08:49:27 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description dunwoody 2000-01-26 08:45:21 EST
The problem might well be in the configuration of our systems here
at SGI, but moving from lpr-0.48-1.i386.rpm to lpr-0.50-1.i386.rpm
causes printing from my RawHide system to remote printers to stop
working.  I backed off to lpr-0.48-1.i386.rpm and everything works fine.

Here is my /etc/printcap file:

With the PRINTER env-var set to tallyho, I tried "lpr ~/.bashrc",
which seemed to work fine and put the appropriate files in
/var/spool/lpd, and lpd was running, but running "lpq" produced
the following error:

c130441-j:/1> lpq
dunwoody1.engr.sgi.com: Warning: no daemon present
Rank   Owner      Job  Files                                 Total Size
1st    dunwoody   88   .bashrc                               3986 bytes

and of course nothing printed.

All of the rpms on my system are up to date with the latest RawHide
as of this writing (2000/01/26 0500 PST).
Comment 1 Bernhard Rosenkraenzer 2000-01-26 08:49:59 EST
0.50-2 fixes this.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.