Bug 88989 - KMail sent-mail 'Total' not updating.
Summary: KMail sent-mail 'Total' not updating.
Status: CLOSED NEXTRELEASE
Alias: None
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: kdenetwork   
(Show other bugs)
Version: 9
Hardware: All
OS: Linux
medium
medium
Target Milestone: ---
Assignee: Ngo Than
QA Contact: Ben Levenson
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2003-04-16 02:02 UTC by Ali-Reza Anghaie
Modified: 2007-04-18 16:53 UTC (History)
0 users

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2003-06-02 12:22:14 UTC
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

Description Ali-Reza Anghaie 2003-04-16 02:02:13 UTC
Description of problem: 
 
In stock RHL 9 when you send mail from KMail it doesn't show up in the 'Total' count column 
until to enter the sent-mail folder or restart KMail. 
 
Version-Release number of selected component (if applicable): 
 
kdenetwork-3.1-5 
 
How reproducible: 
 
Always across fresh and upgraded RHL boxen. 
 
Steps to Reproduce: 
1. Launch KMail. 
2. Send email. 
3. Look at sent-mail total and *scratch head* 
     
Actual results: 
 
Sent-mail 'Total' doesn't update on-the-fly. 
 
Expected results: 
 
Like any other folder, expect it to update. 
 
Additional info: 
 
It doesn't appear to make a different whether you send via SMTP or local mailer. I do ~not~ 
see this bug upstream nor can I replicate it on a SuSE box with similar KMail packages.

Comment 1 Ali-Reza Anghaie 2003-06-02 12:22:14 UTC
It's ok in Cambridge although not clear to me why it happened in the first place (or would be 
different now).  *shrug* 


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.