Bug 89010 - Broken state for adding members to Roles
Summary: Broken state for adding members to Roles
Keywords:
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Alias: None
Product: Red Hat Enterprise CMS
Classification: Retired
Component: other
Version: nightly
Hardware: All
OS: Linux
medium
medium
Target Milestone: ---
Assignee: Justin Ross
QA Contact: Jon Orris
URL:
Whiteboard:
Depends On:
Blocks: 88926
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2003-04-16 14:51 UTC by Jon Orris
Modified: 2007-04-18 16:53 UTC (History)
1 user (show)

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2003-04-23 19:13:59 UTC


Attachments (Terms of Use)

Description Jon Orris 2003-04-16 14:51:24 UTC
Description of problem:
@29857/RHDB

There's some broken bebop state when adding members to CMS Roles. 
1) Click on a Role, and you will see the role details page. 
2) Click Add member link. This will bring up a search page to find the new member.
3) Search for someone & add them to the role.
4) Click on a different role.
Instead of Role Details, you will see the Search Page only. This is now in
effect for every Role that you click. The only way to fix it is to clear the URL
bar back to the admin page, and go back to the roles section.

This breaks some of the test setup automation, as it adds roles & users to the
CMS system. I can get around this temporarily, though.

Comment 1 Justin Ross 2003-04-17 17:20:11 UTC
Fixed in perforce change 29973.


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.