Bugzilla (bugzilla.redhat.com) will be under maintenance for infrastructure upgrades and will not be available on July 31st between 12:30 AM - 05:30 AM UTC. We appreciate your understanding and patience. You can follow status.redhat.com for details.
Bug 89012 - Public site navbar broken
Summary: Public site navbar broken
Keywords:
Status: CLOSED RAWHIDE
Alias: None
Product: Red Hat Enterprise CMS
Classification: Retired
Component: other
Version: nightly
Hardware: All
OS: Linux
medium
medium
Target Milestone: ---
Assignee: Justin Ross
QA Contact: Jon Orris
URL:
Whiteboard:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2003-04-16 15:10 UTC by Jon Orris
Modified: 2007-04-18 16:53 UTC (History)
1 user (show)

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2003-04-17 20:24:07 UTC


Attachments (Terms of Use)

Description Jon Orris 2003-04-16 15:10:43 UTC
Description of problem:
@29857/RHDB

This may be some deliberate design choice; if so, it needs clarification.

Go to the public site for a content section. 
The Upper Right hand buttons for Help, My Portal, and Sign Out do not have this
text; only he icons appear.
All of the icons are linked back to the public site top page.

There is no longer a upper left breadcrumb trail back to Content Center.

Comment 1 Justin Ross 2003-04-17 20:24:07 UTC
Fixed in perforce change 29986.

Comment 2 Justin Ross 2003-04-17 20:25:04 UTC
I resolved it by making the navbar show only for admin pages, which was the
intention all along anyway.


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.