Bug 89133 - Installer stalls when loading SYM53C8XX driver
Installer stalls when loading SYM53C8XX driver
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: anaconda (Show other bugs)
i386 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Michael Fulbright
Mike McLean
Depends On:
  Show dependency treegraph
Reported: 2003-04-17 20:08 EDT by Guillermo
Modified: 2007-04-18 12:53 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Last Closed: 2003-06-18 16:46:06 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Guillermo 2003-04-17 20:08:08 EDT
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/5.0 Galeon/1.2.6 (X11; Linux i686; U;) Gecko/20020830

Description of problem:
I've installed RH8.0 no problem on this machine before. It has the SYMBIOS
53C875 SCSI adapter.

Version-Release number of selected component (if applicable):

How reproducible:

Steps to Reproduce:
1.Boot up from Installation CDs
2.Choose any installation method

Actual Results:  The installation process stalls

Expected Results:  Installation process to complete

Additional info:
Comment 1 Michael Fulbright 2003-04-22 11:51:09 EDT
Can you switch to VC3, VC4, and VC5 when the stall occurs and see what the last
few things which happen are?
Comment 2 Michael Fulbright 2003-06-18 16:46:06 EDT
Closing due to inactivity - please reopen if you have additional information to add.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.