Bug 8939 - "Install" routine incompatible with display on Dell Inspiron 7500 laptop.
"Install" routine incompatible with display on Dell Inspiron 7500 laptop.
Status: CLOSED RAWHIDE
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: installer (Show other bugs)
6.1
i386 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Matt Wilson
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2000-01-28 03:18 EST by starr
Modified: 2008-05-01 11:37 EDT (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2000-02-18 14:50:36 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description starr 2000-01-28 03:18:18 EST
(Nothing to do with "aboot" -- but your "Install" routine isn't listed as a
component.)

Trying to run installer using RedHat 6.1 floppy + CD-ROM.
When the installer goes into graphic mode with mouse support,
it had a .5" missing vertical band about 3" in from the left side
of the display.  The mouse cursor also "bleeds" a dark horizontal bar
from its right side to the rightmost side of the screen.
The "(c)" symbol in the text has similar bleed.

The missing vertical band makes it hard to read instructions
and set some selections.  (Can move it around by turning
the "Help" margin on and off.  And can get much of the info from
the printed manuals that came with the package.
Wary of partitioning my hard drive, though, without fully seeing
what I am entering/clicking on screen.

Tried to route the output through the laptop's S-video connector
to a television display -- no joy.  No recognizable display whatsoever.

System:

  Dell Inspiron 7500 laptop, 15" screen, 1400x1050 resolution,
  AGP Mobility-P video, 8mb video ram.
  128m memory.  Purchased 11/99.
  Does not yet have the Dell (January 2000)
  drivers for Linux available at

http://support.dell.com/us/en/filelib/system.asp?sid=INS_PNT_P03_7500&m=o&p=25
.
(Not sure how to install them until after get Linux up and working.)
Comment 1 Erik Troan 2000-02-18 14:50:59 EST
That video card is not supported in 6.1; use a text mode install. (the next
release will support that card)

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.