Bug 8941 - ASCII Printing problemes
Summary: ASCII Printing problemes
Keywords:
Status: CLOSED NOTABUG
Alias: None
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: lpr
Version: 6.1
Hardware: i386
OS: Linux
medium
medium
Target Milestone: ---
Assignee: Bernhard Rosenkraenzer
QA Contact:
URL: http://shells.wallin.dk/~exiof/aktivp...
Whiteboard:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2000-01-28 12:57 UTC by Christian Pedersen
Modified: 2008-05-01 15:37 UTC (History)
0 users

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2000-02-03 18:18:45 UTC


Attachments (Terms of Use)

Description Christian Pedersen 2000-01-28 12:57:28 UTC
The setup is a P3 450Mhz running samba (standard redhat 6.1 ver), lpr
(standard redhat 6.1 ver) kernel 2.2.13 recompiled from the original
kernel source, a printer oki 3381 connected to a local lpt port.

The probleme is that some times the printer makes a line or two with
another font, dont know if it's the local filter or whats wrong..

I have a link with a example of the prob, in top where i have drawn a red
line on the error, and in the buttom a clean example

http://shells.wallin.dk/~exiof/aktivprint.jpg

- Christian Pedersen Wallin Computer

Comment 1 Bernhard Rosenkraenzer 2000-02-03 18:18:59 UTC
This looks a lot like the database(?) your ascii text is generated from contains
printer control characters.
Make sure the BKINGSREG. 1/1/99 line is not actually [some escape
code]BKINGSREG...


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.