Bug 895049 - Reports should be able to be installed from scratch on an upgraded system
Reports should be able to be installed from scratch on an upgraded system
Status: CLOSED ERRATA
Product: Red Hat Enterprise Virtualization Manager
Classification: Red Hat
Component: ovirt-engine-setup (Show other bugs)
3.1.0
Unspecified Unspecified
unspecified Severity urgent
: ---
: 3.2.0
Assigned To: Alex Lourie
David Botzer
integration
: TestOnly, ZStream
: 903137 (view as bug list)
Depends On:
Blocks: 907533
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2013-01-14 06:28 EST by Alex Lourie
Modified: 2014-01-13 19:05 EST (History)
15 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Previously, the reports upgrade flag was present after upgrading from Red Had Enterprise Virtualization Manager 3.0 to 3.1. This prevented installing reports from scratch in the upgraded system. Now, the upgrade flag is only placed when an older version of the reports is present. Reports can now be installed from scratch on an upgraded system.
Story Points: ---
Clone Of:
: 907533 (view as bug list)
Environment:
Last Closed: 2013-06-10 17:43:12 EDT
Type: Bug
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Alex Lourie 2013-01-14 06:28:20 EST
Description of problem:

Reports upgrade flag is always present after 3.0 -> 3.1 upgrade. This prevents installing reports from scratch in upgraded system.
Comment 2 Pavel Zhukov 2013-01-23 05:06:16 EST
*** Bug 903137 has been marked as a duplicate of this bug. ***
Comment 4 David Botzer 2013-02-13 08:21:53 EST
How is this bz different than this:
Bug 907533 - Reports upgrade flag is always present after 3.0 -> 3.1 upgrade
Which was verifed on si27
Comment 5 Alex Lourie 2013-02-17 04:53:54 EST
David

Target releases are different.
Comment 6 David Botzer 2013-02-17 04:56:44 EST
Can u please describe those releases in order for me to verify this bug
Comment 10 David Botzer 2013-02-20 01:19:36 EST
Please advise on this BZ Status
Comment 11 Simon Grinberg 2013-03-03 07:30:30 EST
(In reply to comment #10)
> Please advise on this BZ Status

This is on QA for 3.2 since according to devel, the issue is fixed in 3.2. What needs to be tested is what is in the title - that reports can be installed from scratch.

Sequence:
Take a 3.1 system without reports installed 
Upgrade to 3.2
Now install reports.

This sequence should work.
Comment 12 David Botzer 2013-03-05 04:29:48 EST
Failed, 3.1/si27.3 -- 3.2/sf9
To which version is this bug fixed ? its very easy to write one simple field in the BZ - Fixed in Version

Since there is a known issue with upgrade in SF9 I will test on SF8
Comment 13 David Botzer 2013-03-05 08:00:41 EST
Fixed, 3.1/si27.3 - 3.2/sf8
dwh & reports Installs successfully
dwh & reports setup runs correctly & creates DBs Ok
Dashboards & Reports Ok
Services and logs are ok
Comment 16 errata-xmlrpc 2013-06-10 17:43:12 EDT
Since the problem described in this bug report should be
resolved in a recent advisory, it has been closed with a
resolution of ERRATA.

For information on the advisory, and where to find the updated
files, follow the link below.

If the solution does not work for you, open a new bug report.

http://rhn.redhat.com/errata/RHSA-2013-0888.html

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.