Bug 89819 - evolution can't start, oaf problems
evolution can't start, oaf problems
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: oaf (Show other bugs)
All Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Havoc Pennington
Depends On:
  Show dependency treegraph
Reported: 2003-04-28 15:53 EDT by Marius Andreiana
Modified: 2007-04-18 12:53 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Last Closed: 2003-10-09 00:08:52 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Marius Andreiana 2003-04-28 15:53:35 EDT
When starting evolution once ( after a clean shutdown ), it complained about
Missing configuration database. 

During troubleshooting, I've also run 'bonobo-moniker-xmldb' which hanged,
nothing displayed. Please make it work around whatever the problem was, or give
more explanations, not hang.

oaf-slay run as a regular user gives ( as root there's no error )
panic: end_shift at /usr/bin/oaf-slay line 138.

Finally the evolution problem was solved was solved by removing /tmp/orbit-$user
and killing all oaf processes by hand. wombat gave no error when started separately.

Now bonobo-moniker-xmldb runs ok. So the only reproductible bug is oaf-slay.
Comment 1 Havoc Pennington 2003-10-09 00:08:52 EDT
With evolution 2.4 should have different bugs. I still get some bonobo/orbit
goofiness sometimes, but not reproduceably enough to track down.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.