Bug 901970 - Engine-upgrade asks for password
Engine-upgrade asks for password
Status: CLOSED WONTFIX
Product: Red Hat Enterprise Virtualization Manager
Classification: Red Hat
Component: ovirt-engine-setup (Show other bugs)
3.1.0
Unspecified Unspecified
unspecified Severity unspecified
: ---
: 3.2.0
Assigned To: Alex Lourie
Pavel Stehlik
integration
:
Depends On: 893965
Blocks: 901974
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2013-01-20 04:58 EST by Alex Lourie
Modified: 2013-01-30 03:44 EST (History)
8 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of: 893965
: 901974 (view as bug list)
Environment:
Last Closed: 2013-01-30 03:44:42 EST
Type: Bug
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Alex Lourie 2013-01-20 04:58:56 EST
+++ This bug was initially created as a clone of Bug #893965 +++

Description of problem:

When running engine-upgrade, and upgrade step fails, the DB restore operation requests a password.


How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1. Install the master branch rpms.
2. Run upgrade with another set of rpms, but have an error in yum
  
Actual results:
Restoring the DB asks for password.

Expected results:
Restoring the DB should be automatic.

--- Additional comment from Alex Lourie on 2013-01-10 07:29:44 EST ---

patch posted for review: http://gerrit.ovirt.org/#/c/10856

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.