Bug 9034 - password error on installation for root only
password error on installation for root only
Status: CLOSED DUPLICATE of bug 7655
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: passwd (Show other bugs)
6.1
i386 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Cristian Gafton
: Security
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2000-01-31 23:27 EST by phantom007
Modified: 2008-05-01 11:37 EDT (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2000-02-05 16:07:15 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description phantom007 2000-01-31 23:27:57 EST
Hello,
I have installeed RH6.1 several times and in the process I noticed there
was something odd about the root password. After installation, the password
entered during installation is not always the same as the one supplied. I
use a long password during installation for root of
 !mypasswor54676!

This isn't the same password I used, but it has the same exclaimation
marks, number of letters and number of numbers, 16 characters in all. After
installation I was able to use only the first 8 characters to login being
   !mypassw

Once installed, I did change my password to !mypasswor54676!
After doing this, I was then able to login using only the correct password
with all 16 characters.

I did the menu installations and the text installation with the same
results.

If you need a further explaination please let me know.

Thank you

dc3
Comment 1 Bill Nottingham 2000-02-05 16:07:59 EST
*** This bug has been marked as a duplicate of 7655 ***

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.