Bug 9057 - System hang after startx
Summary: System hang after startx
Status: CLOSED RAWHIDE
Alias: None
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: XFree86   
(Show other bugs)
Version: 6.1
Hardware: i386
OS: Linux
medium
medium
Target Milestone: ---
Assignee: Preston Brown
QA Contact:
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2000-02-02 02:43 UTC by John Zitkus
Modified: 2008-05-01 15:37 UTC (History)
0 users

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2000-04-14 01:36:23 UTC
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

Description John Zitkus 2000-02-02 02:43:38 UTC
I have an IBM Aptiva 2174-590.  The video card is Number 9 model SR9 with
a Savage4 processor and 8 MB of video memory SDRAM.  The RAMDAC is
Internal DAC.

When I tried to install Red Hat 6.1, I could not use the graphical
installation method.  The system would hang.  So I used the text
installation method.  That worked just fine so I thought.  I can boot
Linux and shut the system down just fine if I never issue "startx".  When
I issue "startx" GNOME gets started (whether I installed it or not) and it
seems to work just fine until I go to Logout or shutdown the system.  When
the Graphics interface ends, my system hangs.  The power button won't even
work.  I have to unplug the machine to turn it off.  Can you help me?

Thanks,
-John Zitkus.

Comment 1 Preston Brown 2000-02-04 04:31:59 UTC
the savage4 will not be supported until Red Hat Linux 6.2.


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.