Bug 90958 - Boot hangs starting pcmcia
Summary: Boot hangs starting pcmcia
Status: CLOSED WONTFIX
Alias: None
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: kernel-pcmcia-cs (Show other bugs)
(Show other bugs)
Version: 8.0
Hardware: i686 Linux
medium
medium
Target Milestone: ---
Assignee: Dave Jones
QA Contact:
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2003-05-15 19:28 UTC by Steve Fletcher
Modified: 2015-01-04 22:02 UTC (History)
1 user (show)

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2004-11-27 04:37:21 UTC
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

Description Steve Fletcher 2003-05-15 19:28:00 UTC
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1)

Description of problem:
When booting, the system hangs at Starting pcmcia for 5 to 10 minutes, then 
continues on.  Everything appears to be working correctly, but inserting a pc 
card causes the system to hang again.  In fact, the only way I was able to 
finish the install was to use nopcmcia and noprobe.

The system is an Averatec laptop (formerly Sotec).  The card controller is an 
O2Micro 6912. Running kernel version 2.4.18-27.8.0

Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1.Install RedHat 8 on system
2.Boot
3.
    

Additional info:

Comment 1 Steve Fletcher 2003-05-15 21:06:16 UTC
Just installed kernel to 2.4.20-13.8, but still have the same problem.

Comment 2 daniel 2004-05-13 18:04:19 UTC
try to install linux with noprobe nofb option.... 

daniel-


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.