Bug 91216 - anaconda falls over when installing RH 9 on a box with no floppy drive
anaconda falls over when installing RH 9 on a box with no floppy drive
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: anaconda (Show other bugs)
All Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Michael Fulbright
Mike McLean
Depends On:
  Show dependency treegraph
Reported: 2003-05-19 21:34 EDT by Dan Horth
Modified: 2007-04-18 12:53 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Last Closed: 2003-05-22 12:52:00 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Dan Horth 2003-05-19 21:34:48 EDT
Description of problem:

when installing RH 9 on a box with no floppy drive (and floppy disabled in BIOS)
anaconda crashes when we get to the "Make boot disk" part of the install.

Version-Release number of selected component (if applicable):

How reproducible:

Steps to Reproduce:
Actual results:

Expected results:

Additional info:
Comment 1 Michael Fulbright 2003-05-20 12:07:00 EDT
Could you please attach the crash output?  I regularly test on a box which is
legacy-free and has no floppy controller and have not experienced any problems
so having the output would be handy.
Comment 2 Dan Horth 2003-05-20 19:58:07 EDT
I did want to attach crash output - but since I had no floppy I had nowhere to
save it to! I couldn't find a way to dump it to disk either - would have been
handy being able to choose a path to save it to.

I have to reinstall the same box today anyway - so assuming I get the same crash
I'll copy down the report by hand and forward it on to you.
Comment 3 Dan Horth 2003-05-22 12:52:00 EDT
have not been able to reinstall, and hence replicate this crash - my media is
randomly (mostly) coming up as faulty when checksummed at the start of the
install process - fairly unpredictable - suspect media issues causing failed
installs and crashes. will test further later when more time. thanks!

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.