Bug 91418 - square brakets don't appear in description box
Summary: square brakets don't appear in description box
Status: CLOSED WONTFIX
Alias: None
Product: eCos
Classification: Retired
Component: ConfigTool   
(Show other bugs)
Version: 2.0
Hardware: All
OS: Linux
low
low
Target Milestone: ---
Assignee: John Dallaway
QA Contact: John Dallaway
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2003-05-22 13:59 UTC by Dmitrii Tisnek
Modified: 2005-10-31 22:00 UTC (History)
1 user (show)

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2003-06-20 16:26:13 UTC
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

Description Dmitrii Tisnek 2003-05-22 13:59:19 UTC
Description of problem:
square brakets dissapear from item descriptions.


Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:
always

Steps to Reproduce:
1. start config tool
2. select Infrastructure
3. select Provide empty C++ delete functions
now the descrition appears in its box, and it reads, near the end "empty versions of delete and delete.", whereas it should read "...delete and delete[]." (that is a pair of square brackets after second delete signifying an array destructor). the brackets are present in infra.cdl

if this a property of the scripting language or something, then all occurances of these brackets and other possible special characters should be checked for and properly escaped.

Actual results:


Expected results:


Additional info:

Comment 1 Alex Schuilenburg 2003-06-20 16:26:13 UTC
This bug has moved to http://bugs.ecos.sourceware.org/show_bug.cgi?id=91418


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.