Bug 92228 - calendar fails to display appt in month view if no details
calendar fails to display appt in month view if no details
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: evolution (Show other bugs)
8.0
i686 Linux
medium Severity low
: ---
: ---
Assigned To: Jeremy Katz
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2003-06-03 19:39 EDT by Jeffrey Wacaser
Modified: 2007-04-18 12:54 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2003-06-03 23:26:02 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Jeffrey Wacaser 2003-06-03 19:39:21 EDT
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.3.1) Gecko/20030425

Description of problem:
When an appt is made in the calendar with no details given, (only a summary is
listed for example), when changing to the display by month view, the appt isn't
shown.  Once a character is added to the details field, the appt shows up
correctly in the month view.  It also appears, that in the views of the month
were the dates with appointements are 'bolded' when there is an appt, this also
isn't shown unless there is text in the detail field.  By detail field, I am
noting the unlabled text box between the 'date and time' drop down boxes and the
'classification' checkbox. 

Version-Release number of selected component (if applicable):
evolution-1.0.8-11

How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1.create an appt with no details
2.validate it doesn't show up in summary month view and doesn't bold day in
month listing
3.add details to appt
4. verify item is shown in month views
    

Actual Results:  appts are not shown until details are added

Expected Results:  appts are shown even when no details is specified

Additional info:
Comment 1 Jeremy Katz 2003-06-03 23:26:02 EDT
This works fine with the current version

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.