Bug 92273 - installer hangs when kswapd load
installer hangs when kswapd load
Status: CLOSED NOTABUG
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: kernel (Show other bugs)
9
i586 Linux
medium Severity high
: ---
: ---
Assigned To: Arjan van de Ven
Brian Brock
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2003-06-04 10:02 EDT by Patoruzu
Modified: 2007-04-18 12:54 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2003-06-04 10:08:03 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Patoruzu 2003-06-04 10:02:58 EDT
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1)

Description of problem:
I´m try with slackware 8.1, suse 8.1, etc. All with kernl 2.4. Hard: DPT 
2022A/9x, module: eata.o, Server: AcerAltos 17000, Micro: 1xPentium60MHZ, SMP: 
support, BUS: EISA.

Version-Release number of selected component (if applicable):
kernel-2.4.19

How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1.(slackware)(kernel: scsi.s)Boot: vmlinuz ramdisk root=/dev/fd0
2.(pass all disk, total: 5)
3. cfdisk /dev/sda, partition: ok
4. setup, and "Add swap.."
5. Here the problem!: 
 General protection fault: 0000
 CPU: 0
 EIP: ...
 ...
 Process mkswap ...
    

Additional info:
Comment 1 Arjan van de Ven 2003-06-04 10:08:03 EDT
I would recommend filing slackware bugs in the slackware bug tracker, not the
Red Hat Linux one....

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.