Bug 92311 - Preview doesn't work
Preview doesn't work
Status: CLOSED RAWHIDE
Product: Red Hat Enterprise CMS
Classification: Retired
Component: other (Show other bugs)
nightly
All Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Justin Ross
Jon Orris
:
Depends On:
Blocks: 88926
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2003-06-04 15:28 EDT by Richard Li
Modified: 2007-04-18 12:54 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2003-06-09 15:30:11 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Richard Li 2003-06-04 15:28:50 EDT
1. Create a content item.
2. Lock the content item.
3. Add some content.
4. Click on templates tab.
5. Click on preview.
6. Get 404 e.g., 

http://conundrum.boston.redhat.com:9006/ccm/content/preview/agenda/?g11n.enc=ISO-8859-1

404 Not Found
/packages/content-section/templates/content/asdf was not found on this server.
Comment 1 Scott Seago 2003-06-04 15:38:08 EDT
Did this content type have an associated template? This looks like the sort of
error you would get when p2fs is not publishing a template to the fs (in this
case called asdf)
Comment 2 Richard Li 2003-06-04 15:44:00 EDT
Yes, I should mention that this happens whether or not you add the associated
template. Very possible it's the p2fs bug.
Comment 3 Justin Ross 2003-06-09 12:48:15 EDT
Scott's recently merged changes appear to have fixed the 404, in the default
template case and the custom template case.
Comment 4 Justin Ross 2003-06-09 12:52:47 EDT
Note: the reference to Scott's changes above is a reference to the those
integrated as part of bz91891.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.