Bug 9277 - realaudio not working on i386 RedHat 6.0
realaudio not working on i386 RedHat 6.0
Status: CLOSED NOTABUG
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: aboot (Show other bugs)
6.0
i386 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Cristian Gafton
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2000-02-09 15:05 EST by nwest
Modified: 2008-05-01 11:37 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2000-02-09 15:26:31 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description nwest 2000-02-09 15:05:50 EST
While using the real audio rpm from the stock RedHat installation disk or
using the Realaudio download from real.com, I get an error when trying to
run real audio.  When running from the consol I get a segmentation fault
and if I click on the Realaudio icon, nothing happens.  Realaudio was
installed using rpm.  I have verified that it is installed on my system.
I have never been able to get it to work, even on a new install.  Does
anyone have any clue why?  real.com is no help.  I was able to get it to
work on a previous version of RedHat but not 6.0.

Thanks
Neil
Comment 1 Bill Nottingham 2000-02-09 15:26:59 EST
RealPlayer v5 will, in general, not work on Red Hat 6.x.
You need the G2 beta player from

http://www.real.com/products/player/linux.html

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.