Bug 9477 - lilo bug: "L 0A"
lilo bug: "L 0A"
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: lilo (Show other bugs)
i386 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Michael K. Johnson
Depends On:
  Show dependency treegraph
Reported: 2000-02-15 20:24 EST by Stuart Blake Tener
Modified: 2008-05-01 11:37 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Last Closed: 2002-06-04 01:24:26 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Stuart Blake Tener 2000-02-15 20:24:41 EST
I have a Dell INSPIRON 7500.
4GB Toshiba HD In internal bay
25GB IBM DARA HD In mega bay

try to boot from 4GB HD (which boots fine when mega bay HD is not
installed!) and I get "L 0A"
and it hangs.

Does anyone know why this is happening?
Comment 1 Jeremy Katz 2002-06-04 01:08:24 EDT
The megabay is probably causing a reording of your boot devices.  Does it work
any better if you install lilo to the partition instead of the mbr?
Comment 2 Stuart Blake Tener 2002-06-04 01:24:17 EDT
Since this bug was reported over two years and 4 months ago (achem):

(a) I am shocked at how long it took to address this bug, over two 
years!?!!!?! Perhaps I'll have to mention that at the next stockholder meeting 
I attend.

(b) no longer have the Dell Inspiron 7500

(c) no longer would be able to locate my copy of RH 6.1 (I use RH 7.3 now)

(d) sold the 4GB HD

(e) now use GRUB

(f) I do not know what version of the BIOS I was running then, but it was for 
sure upgraded since I posted this bug, because I remember trying to fix it 
that way.

But thanks for taking the time to look at this bug as quickly as you did. :)

As a consultant, managers have always told me that if you ignore bugs they 
don't just go away. But, I think this is living proof of the fact that they do.

Beverly Hills, CA
Comment 3 Jeremy Katz 2002-06-21 16:01:22 EDT
I was just trying to clean up the bugs as I take over the package but we do try
to respond a bit more quickly (in general)

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.