Bug 9524 - utmp entry set incorrect from X
utmp entry set incorrect from X
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: XFree86 (Show other bugs)
i386 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Preston Brown
Depends On:
  Show dependency treegraph
Reported: 2000-02-17 09:59 EST by Sarantis Paskalis
Modified: 2008-05-01 11:37 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Last Closed: 2000-02-17 11:14:44 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Sarantis Paskalis 2000-02-17 09:59:10 EST
last output:
sarantis pts/0        :0               Thu Jan  1 02:00   still logged in
sarantis tty1                          Thu Feb 17 16:58   still logged in
reboot   system boot  2.2.14-1.5.0     Thu Feb 17 16:58          (00:00)

w output:
  5:03pm  up 5 min,  2 users,  load average: 0.06, 0.16, 0.09
USER     TTY      FROM              LOGIN@   IDLE   JCPU   PCPU  WHAT
sarantis tty1     -                 4:58pm  5:02   9.10s  0.02s  sh
sarantis pts/0    :0                1Jan70  0.00s  0.06s  0.02s  w

This is observed for every xterm. Using XF86_Mach64 whith
kernel-2.2.14-1.5.0 (original 2.2.15-2.5.0 would not start X).
Comment 1 Preston Brown 2000-02-17 11:14:59 EST
this was a gnome libs issue, fixed for next release.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.