Bug 9587 - Xconfigurator fbdev section is wrong
Xconfigurator fbdev section is wrong
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: Xconfigurator (Show other bugs)
6.2
i386 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Trond Eivind Glomsrxd
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2000-02-19 09:38 EST by Jules Stuifbergen
Modified: 2008-05-01 11:37 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2000-07-12 09:48:22 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Jules Stuifbergen 2000-02-19 09:38:40 EST
in my SVGA section:

Device "NeoMagic (laptop/notebook)"

in the fbdev section:

Device "Generic VGA card"

using XFree86_FBDev as a server did not work with these settings.

Workaround: replace the "generic" line with the "neomagic" line.
Comment 1 Matt Wilson 2000-07-11 18:17:40 EDT
I don't think that changing the device is the right way to fix this.
Comment 2 Trond Eivind Glomsrxd 2000-07-12 09:48:21 EDT
What laptop, and were you using 6.2 final?
Comment 3 Trond Eivind Glomsrxd 2000-07-29 14:03:57 EDT
Neomagic cards should work correctly without attempting to use the framebuffer,
so I close the bug.
This might be related to one of the prereleases which did use it.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.