Bug 962172 - zyGrib toolbar icons dont display
zyGrib toolbar icons dont display
Status: CLOSED ERRATA
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: zyGrib (Show other bugs)
18
All Linux
unspecified Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Pavel Zhukov
Fedora Extras Quality Assurance
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2013-05-12 05:34 EDT by collura
Modified: 2014-06-18 03:22 EDT (History)
3 users (show)

See Also:
Fixed In Version: zyGrib-6.1.4-2.fc18
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2013-05-16 06:16:54 EDT
Type: Bug
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description collura 2013-05-12 05:34:55 EDT
Description of problem:

 toolbar icons dont display 


Version-Release number of selected component (if applicable):

 zyGrib-5.0.6-8.fc18.x86_64

How reproducible:

 always

Steps to Reproduce:
1. run zyGrib
2. observe no icons on the toolbars but mouseover shows button functions exist
3. 
  
Actual results:

 icons dont display.  only see gray bar.  if mouseover section of gray bar where button would be get popup mouseover text. if click where button should be get the functionality of button even though cant see button icon.

Expected results:

 should see button icon so know where buttons are

Additional info:

 this has been reported a few times but doesnt look like got fixed.

 related bugs were

   https://bugzilla.redhat.com/show_bug.cgi?id=746892
      "strace" still tells me : stat64("/home/kjh/img/down.png", 0xbf8997f8) = -1 ENOENT (No such file or directory)
      "The workaround fixed it: ln -s /usr/share/zyGrib/data/img/ ."

   https://bugzilla.redhat.com/show_bug.cgi?id=757934
      "The workaround fixed it: ln -s /usr/share/zyGrib/data/img/ $HOME"
Comment 1 collura 2013-05-12 06:00:38 EDT
although the current available zyGrib version is v6.1.4 
  http://www.zygrib.org/
  "Current version : 6.1.4  2013-04-28"
the fix sounds like it came through by at least nov 2012
  http://forums.fedoraforum.org/showthread.php?t=286097
which would be zyGrib v6.0.2
Comment 2 Fedora Update System 2013-05-14 15:19:43 EDT
zyGrib-6.1.4-2.fc18 has been submitted as an update for Fedora 18.
https://admin.fedoraproject.org/updates/zyGrib-6.1.4-2.fc18
Comment 3 Fedora Update System 2013-05-14 15:35:30 EDT
zyGrib-6.1.4-2.fc19 has been submitted as an update for Fedora 19.
https://admin.fedoraproject.org/updates/zyGrib-6.1.4-2.fc19
Comment 4 Fedora Update System 2013-05-15 12:43:55 EDT
Package zyGrib-6.1.4-2.fc19:
* should fix your issue,
* was pushed to the Fedora 19 testing repository,
* should be available at your local mirror within two days.
Update it with:
# su -c 'yum update --enablerepo=updates-testing zyGrib-6.1.4-2.fc19'
as soon as you are able to.
Please go to the following url:
https://admin.fedoraproject.org/updates/FEDORA-2013-8242/zyGrib-6.1.4-2.fc19
then log in and leave karma (feedback).
Comment 5 collura 2013-05-16 05:26:11 EDT
yes that does have working pretty icons.  thanks :')
Comment 6 Pavel Zhukov 2013-05-16 06:16:54 EDT
Thank you for the report and feedback. Closed
Comment 7 Fedora Update System 2013-05-24 16:45:05 EDT
zyGrib-6.1.4-2.fc19 has been pushed to the Fedora 19 stable repository.  If problems still persist, please make note of it in this bug report.
Comment 8 Fedora Update System 2013-05-25 08:15:46 EDT
zyGrib-6.1.4-2.fc18 has been pushed to the Fedora 18 stable repository.  If problems still persist, please make note of it in this bug report.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.