Bug 962870 - web console fails to authenticate until iframe is manually reloaded
web console fails to authenticate until iframe is manually reloaded
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Product: Red Hat OpenStack
Classification: Red Hat
Component: novnc (Show other bugs)
2.1
Unspecified Unspecified
unspecified Severity unspecified
: async
: 4.0
Assigned To: Nikola Dipanov
Ami Jeain
: ZStream
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2013-05-14 11:50 EDT by Dan Yocum
Modified: 2016-04-26 23:58 EDT (History)
3 users (show)

See Also:
Fixed In Version: novnc-0.4-8.el6ost.noarch
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2014-01-06 14:46:14 EST
Type: Bug
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Dan Yocum 2013-05-14 11:50:47 EDT
Description of problem:
The novnc web console fails to establish a connection (Error 1006) on the first try - user must either click on the link "click here to show only VNC" or manually reload the iframe.  Reloading the whole page does not work.

Version-Release number of selected component (if applicable):

Folsom

How reproducible:

Every

Steps to Reproduce:
1. launch VM
2. click on VM link
3. click on VNC tab and see failure
4. click on "click here to show only VNC" and connection is established
5. right-click in iframe and choose "Reload Frame" and connection is established
  
Actual results:

Fail!

Expected results:

Success!

Additional info:
Comment 3 Nikola Dipanov 2014-01-06 14:46:14 EST
This no longer happens with RHOS 4.0 (openstack-nova-novncproxy-2013.2.1-1.el6ost.noarch).

The possible (and likely) cause of this bug is https://bugs.launchpad.net/nova/+bug/1193031, which was fixed in Havana. See the upstream bug for more information of what caused it and how it was fixed.
Comment 4 Dan Yocum 2014-01-06 17:05:45 EST
According to that bug you posted, it was fixed on 2013-07-29 and should be in stable/Grizzly.  OS1 Public is Grizzly...

Can you verify that this patch did NOT make it into RHOS v3?

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.