Bug 966082 - Anaconda Fatal IO error 11
Anaconda Fatal IO error 11
Status: CLOSED WORKSFORME
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: anaconda (Show other bugs)
19
x86_64 Linux
unspecified Severity urgent
: ---
: ---
Assigned To: Anaconda Maintenance Team
Fedora Extras Quality Assurance
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2013-05-22 08:41 EDT by cerotu0
Modified: 2013-06-26 18:24 EDT (History)
9 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2013-06-26 18:24:15 EDT
Type: Bug
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)
screenshot (16.09 KB, image/png)
2013-05-22 08:41 EDT, cerotu0
no flags Details

  None (edit)
Description cerotu0 2013-05-22 08:41:25 EDT
Created attachment 751713 [details]
screenshot

Description of problem:
Failure to install.

Version-Release number of selected component (if applicable):
Fedora 19 Alpha

How reproducible:
100% on VMware Workstation 9.0.2 64 bit (Linux)

Steps to Reproduce:
1.
2.
3.

Actual results:


Expected results:


Additional info:
Comment 1 cerotu0 2013-05-22 08:57:29 EDT
Text-only installation succeeded using same configuration.  I hope this isn't a repeat bug or known issue (I searched - I promise).
Comment 2 Samantha N. Bueno 2013-05-22 09:37:11 EDT
Fedora 19 Alpha is quite old at this point. Please try again using F19 Beta RC3, which was just released, and see if your issue still persists. http://dl.fedoraproject.org/pub/alt/stage/19-Beta-RC3/
Comment 3 Brian Lane 2013-05-22 10:52:40 EDT
Also, if it happens again switch to the shell (ctrl-B 2) and attach the logs from /tmp/*log to this bug as individual text/plain files.
Comment 4 cerotu0 2013-05-22 19:23:41 EDT
Sorry for the poor report.  I tried to look up how to report Anaconda errors, but a lot of information had to do with the old Anaconda build.  Thank you for letting me know about the Beta build and for how to get the logs in the shell.  So far the Beta build is working, waiting for the install to complete.
Comment 5 Adam Williamson 2013-06-26 18:24:15 EDT
Sounds like this was fixed. Let's close it for now. Reporter, please re-open if you still have trouble with Final.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.