Bug 967145 - drupal quickstart README.md doesn't display the correct admin credentials
drupal quickstart README.md doesn't display the correct admin credentials
Status: CLOSED CANTFIX
Product: OpenShift Origin
Classification: Red Hat
Component: Templates (Show other bugs)
2.x
Unspecified Unspecified
unspecified Severity high
: ---
: ---
Assigned To: Dan McPherson
libra bugs
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2013-05-24 19:05 EDT by Nam Duong
Modified: 2015-05-14 22:20 EDT (History)
2 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2013-09-30 10:58:53 EDT
Type: Bug
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Nam Duong 2013-05-24 19:05:33 EDT
Description of problem:
This just reported by user on IRC.  

https://github.com/openshift/drupal-example shows:
Default Admin Username 	Admin
Default Admin Password 	OpenShiftAdmin

But those creds don't work.  We had to ssh onto the app/gear and look under $OPENSHIFT_DATA_DIR/CREDENTIALS:
[testdrup-macdomain.rhcloud.com data]\> more CREDENTIALS 
Drupal application credentials\n\tuser: admin\n\tpassword: openshift_changeme\n

Those creds worked.
Comment 1 Vojtech Vitek 2013-09-30 10:58:53 EDT
No more valid as Drupal QuickStart moved to https://github.com/openshift/drupal-quickstart with valid credentials.

Closing as CANTFIX.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.