Bug 970510 - [site-changes-integration][UI_227] Wrong display of partner icons on home page.
[site-changes-integration][UI_227] Wrong display of partner icons on home page.
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Product: OpenShift Online
Classification: Red Hat
Component: Website (Show other bugs)
2.x
Unspecified Unspecified
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Clayton Coleman
libra bugs
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2013-06-04 04:13 EDT by Yujie Zhang
Modified: 2015-05-14 21:26 EDT (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2013-06-11 00:16:25 EDT
Type: Bug
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)
wrong display of partner icons (232.17 KB, image/png)
2013-06-04 04:13 EDT, Yujie Zhang
no flags Details

  None (edit)
Description Yujie Zhang 2013-06-04 04:13:33 EDT
Created attachment 756657 [details]
wrong display of partner icons

Description of problem:

The display of partner icons on home page of "A rich ecosystem of trusted partners" part is not correct.

Version-Release number of selected component (if applicable):

The Site structure change integration instance 
site-changes-integration 

How reproducible:
always

Steps to Reproduce:
1.Go to home page
2.Check the "A rich ecosystem of trusted partners" part
3.

Actual results:

The icons of partners can not be displayed correctly, details see in attachment please.

Expected results:

The icons of partners should be displayed correctly.

Additional info:
Comment 1 Clayton Coleman 2013-06-05 21:58:21 EDT
What browser is this taken from?
Comment 2 Yujie Zhang 2013-06-05 23:47:07 EDT
Tested on INT today, can not reproduce this issue, the partner icons can be displayed correctly now, will verify this bug when it is on qa, thanks.
Comment 3 Yujie Zhang 2013-06-07 02:57:22 EDT
Tested on STG today, the partner icons can be displayed correctly, so verify this bug,thanks.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.