Bugzilla will be upgraded to version 5.0 on a still to be determined date in the near future. The original upgrade date has been delayed.
Bug 972669 - webadmin: false report and domains status and size under templates -> disks
webadmin: false report and domains status and size under templates -> disks
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Product: Red Hat Enterprise Virtualization Manager
Classification: Red Hat
Component: ovirt-engine-webadmin-portal (Show other bugs)
3.2.0
x86_64 Linux
unspecified Severity high
: ---
: 3.3.0
Assigned To: Daniel Erez
Elad
storage
: Reopened
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2013-06-10 07:38 EDT by Dafna Ron
Modified: 2016-02-10 13:13 EST (History)
11 users (show)

See Also:
Fixed In Version: is7
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2013-07-26 04:22:27 EDT
Type: Bug
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: Storage
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---
abaron: Triaged+


Attachments (Terms of Use)
screen shot and logs (789.75 KB, application/x-gzip)
2013-06-10 07:38 EDT, Dafna Ron
no flags Details


External Trackers
Tracker ID Priority Status Summary Last Updated
oVirt gerrit 17200 None None None Never

  None (edit)
Description Dafna Ron 2013-06-10 07:38:08 EDT
Created attachment 759159 [details]
screen shot and logs

Description of problem:

if you expend the disk to see the domains under the disks sub tab under the main template main tab, the master domain appears as active and reports correct size. 
the other domains are not reported correctly (I have 3 domains, 1 is reported as inactive but states are ok, the third is reported as inactive as well and the size is not reported correctly. 

Version-Release number of selected component (if applicable):

is1

How reproducible:

100%

Steps to Reproduce:
1. create iscsi pool with 3 domains
2. create a template and copy it to all domains
3. select the template -> disks -> expend the disk

Actual results:

domains status and size is not reported correctly. 

Expected results:

domains should be reported correctly. 

Additional info: logs and screen shot

**it might be a case that the once the domains change state that the state is not updated since the second domain I had was in maintenance before I activated it and copied the image to it and the 3ed domain was inactive until I fixed it and copied the image to it.
Comment 1 Itamar Heim 2013-07-26 04:22:27 EDT
This bug was fixed and is slated to be in the upcoming version. As we
are focusing our testing at this phase on severe bugs, this bug was
closed without going through its verification step. If you think this
bug should be verified by QE, please set its severity to high and move
it back to ON_QA
Comment 3 Elad 2013-08-11 02:38:36 EDT
Domains status reported properly for each domain that contains the template's disk.

Checked on RHEVM3.3-IS8:
rhevm-3.3.0-0.13.master.el6ev.noarch
rhevm-webadmin-portal-3.3.0-0.13.master.el6ev.noarch
Comment 4 Itamar Heim 2014-01-21 17:27:37 EST
Closing - RHEV 3.3 Released
Comment 5 Itamar Heim 2014-01-21 17:27:48 EST
Closing - RHEV 3.3 Released
Comment 6 Itamar Heim 2014-01-21 17:30:40 EST
Closing - RHEV 3.3 Released

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.