Bug 972751 - [User Portal] Search in add permission dialog always searches the same domain
[User Portal] Search in add permission dialog always searches the same domain
Status: CLOSED DUPLICATE of bug 923191
Product: Red Hat Enterprise Virtualization Manager
Classification: Red Hat
Component: ovirt-engine-webadmin-portal (Show other bugs)
3.2.0
Unspecified Unspecified
unspecified Severity unspecified
: ---
: ---
Assigned To: Yair Zaslavsky
Pavel Stehlik
infra
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2013-06-10 10:10 EDT by movciari
Modified: 2016-02-10 14:41 EST (History)
10 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2013-06-16 10:25:48 EDT
Type: Bug
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: Infra
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description movciari 2013-06-10 10:10:13 EDT
Description of problem:
Search in "Add permission to User" dialog in userportal ignores selected domain and always searches the same domain

Version-Release number of selected component (if applicable):
3.2.0-11.30 (sf17.5)

How reproducible:
always

Steps to Reproduce:
1. In VM permissions subtab click Add
2. Try searching for users with different domains selected

Actual results:
Search always returns users from same domain, ignoring domain you selected

Expected results:
Search should only return users from selected domain

Additional info:
works correctly in webadmin
Comment 1 Simon Grinberg 2013-06-16 07:36:57 EDT
duplicate of Bug 923191 ?
Comment 2 Yair Zaslavsky 2013-06-16 10:25:48 EDT

*** This bug has been marked as a duplicate of bug 923191 ***

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.